Missnöjd

Fan eller hur om man har varit på toalett och tagit den sista biten ur toarullen då är det väl klart att man säger till eller köper hem ny??

Jessica var hemma hos mig några dagar för ett par veckor sen och jag hade hållt på mig VÄLDIGT LÄNGE sen hade jag bråttom komma in i toaletten och kastade lite vatten, sen när jag skulle ta papper men vad fan!
det fanns en rulle där men inget papper på!!  som tur är hade jag inte tagit av mig jackan så jag kunde ringa till min syster som var 3 meter från mig, hon skrattade och sa papper direkt när jag ringde henne..

tur att jag hade telöefonen på mig! för man kan ju inte skrika till döva öron :D men sen kom gon till mig med mina fina servetter med marilyn monroe, det kändes lite bedrövligt att sabotera hennes fina ansikte med lite kiss.. jaja men hon kom till användning i alla fall haha.

efter det skällde jag på jessica som tusan, hon sa jag kunde annars använda min handduk till att torka mig med, men för helvete! det kostar bara 11 kr på ica, eldoradorullar.. uuhh!!

cdet sved till i bröstet på mig när hon visade upp sin nya grej, uuhuuh!

Kommentarer
Postat av: Anonym

men tur det var inte bajs iaf! hahaha ;)

2009-01-24 @ 08:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0