My ladies!

                                                
jaja det är mina flickor det!

PeppPepp nu har jag bockat av flera uppgifter på min lista!

fler o fler stenar ramlar av från axlarna! Medans en sitter fast i flera veckor till - Gipset så klart

Nu äré dags för tatueringar igen!
Jag ska hälsa på Julia i Göteborg och då passar jag på föreviga min kärlek till min älskade pappa.
Det är en trevlig tjej som ska tatuera mig och hon är kung på skrifter och pinuppor!

Sen ska jag boka tid hos marcus som jag är en stammis hos nu! han är skön med sina färgval o ideér!

Pepppeppis! Det ska bli nice med mer färg på armarna!! hos marcus blir det en mamma tatuering :):)

Igår var det ett jättebråk mellan mig och mina föräldrar ang min skolgång och framtid. Vi är oense om många saker men en del har de rätt om men jag har ockjså rätt till många saker. It´s my life!
jag var tvungen åka hem efter en god tacomiddag eftersom vi kom ingenvart med diskussionen som senare övergick till bråk. tråkigt tycker jag men så går det när man inte kan eller vill ändra på sin åsikt då är det bättre att sätta en punkt där.

trots allt det älskar jag dom och innerdst vet jag att de menar väl med sina förmaningar, men det är svårt att i ögonblicket tänka så. Hoppas ni pappa och mamma förstår mig likaså jag förstår er :)
Nu tänker jag bara koncentrera mig på det sista i skolan och fixa bra betyg så kan jag börja leva livet som jag själv vill!

Ni kanske undrar varför jag vill skaffa mamma, pappa tatueringar?

Mamma är den enda som vet vilket humör jag är på och lyckas ofta få mig tänka om efter flertals timmars diskussion. Vi båda är envisa som Faan men det är ju tydligen ett bra egenskap hos båda. Vilket får oss att upptäcka likheter hos varandra och för oss närmare. jag har också märkt på sistone bråkar jag allt mer sällan med föräldrar, kanske för att lilla älvan börjat mogna till?`*Blink*

även om jag ofta gör som jag vill eller ställer till det för mig, vet jag att jag alltid har mamma nånstans där och finns för mig i vått och torrt. Henne kan jag komma till och gråta ut hos eller berättta allting för.

Mamma, jag kanske inte visar det men jag gör verkligen det, alltså att jag funderar på det ni säger till mig och tar till mig vissa saker ni säger.

pappa, vi med vår speciella relation kan jag berätta om en annan dag ;)

Jag är pappas flicka, tom mamma påstår det jäämt o kanske är lite avundsjuk över det? haha.

jag kan också tala om för er att mina föräldrar inte är positiva till mina tatueringar men vad kan de göra? Johanna gör ändå precis som hon själv vill.  Ett förslag till er kanske?, ni kan ju alltid komma med förslag o ideér så får ni på något vis som ni vill?

High Five, Low hand, rumpskaak!

Valpköp!

Ja ni såg rätt.. Älvan har bestämt sig att köpa en hundvalp till slut! Martina, nu blev du överlycklig vava? *bliink* haha

Efter en lång tid övervägande har jag bestämt mig för en hundras.. ja det får bli en miniatyrbullterrier!Ja här ser ni sötnosen! Nu är jag på gång och letar på internet efter en bra kennel.

Med mig är det bättre och svullnaden har avtagit, skönt! mattan sitter helt perfekt på gölvet här o rätt mysig att vila fötterna på!
Jag har kämpat att gå på skolan hela veckan och nu är det fredag. det märks så tydligt på mig att det tagit så mcket kraft o ork från mig att endast försöka gå till skolan. uusch, och nej! jag åker taxi till och från skolan :)

Rita inte dit en snopp!

Jessica ritar dit en snopp

hörru, tack ska du ha!

Nu kan ALLA se snoppen eftersom den sitter där på framsidan!


Ja vad ska man ha syskon till!


Hummhumm, jag ska nog ta och berätta mer detaljerande ang överraskningen som mina polers gjort för mig i fredags!
tack så mycket! ni anar inte hur mycket det betydde för mig.. det är rätt hemskt att bara sitta i soffan och knappt kunna fixa käk till mig själv. sen känner jag ju mig rätt ensam här med mitt kära gips.
visserligen det är fin med det rosa men det är INTE fint att bära de si så där sex veckor!

Nu har jag bara klarat 2 veckor, och det är 4 jävla veckor till..

klart blir jag lite besviken på vissa då jag tycker de kunde ha visat lite mer omtanke..
Kanske jag ska fundera på om de är riktiga kompisar eller inte?

nejnej jag ska nog inte ägna mig åt smörjan att välja bort eller göra slut med någon (säga upp vänskape alltså)

Ni gör ju som ni själva vill och man kan ju inte alltid göra alla nöjda.


nej nu ska jag sluta gnälla och bli en plugghäst som min pappa vill :)


inga fester inga sena kvällar  för ÄlvanHigh Five! kom igen ge mig Ä ge mig L och ge mig A till sist ge mig N för fan ÄLVAN!   Low hand!
hej hej!


 Imorgon fyller jag år:)

jag funderar starkt på färga lila på det blonda och övrigt i svart, hihi

Imorgon kommer mårten i ottan och hjälper min far med att sätta upp staket och byta tak på våran altan, jättetrevligt med nytt ansikte härhemma dessutom slipper jag ligga här alldeles ensam :D

det är så fucking jobbigt när folk ber om önskelista eller frågar vad jag önskar mig..! eftersom det blir alltid tomt i huvudet på mig när jag får frågan!! varföör??  jag som brukar önska mig ´någonting flera gånger om dan eller ber till Gud att få någon grej eller att önskan ska slå in (jag tror inte på gud men genom att försöka få det man vill ha skadar ju inte)

dessutom är jag lite orolig över mitt tandkött.. de sitter ett sår där. Det verkar som om någon har skadat det, då de körde i hlsen på mig med slangar.. köttet värker som tusan, ännu mera nu när jag ätit kaviar på smörgåsen :S


Min meritlista!

Bruten höger fot

Bruten vänster fot

Bruten höger arm

Bruten vänster handled

Opererad i höger knä

Opererad i höger handled

Opererad i vänster fot

Höger axel ur led

Svinkoppor/ stafylo/ streptokocker attack

Dog nästan av matförgiftning i Turkiet

Svimmat framför hissen och landade med huvudet på hörn

Flera blåtiror

Jag lämnar listan öppen eftersom det kommer nog fler meriter i framöver


En massa tid att slå ihjäl idag

Idag ska jag nog beställa hem lite Sushi!

Sen försöker jag fixa lite skolarbete och bli bra nog att kunna komma förbi imorgon , skolan alltså.

Nu är det sommar med Ernst på fyran! sen är det rachael ray därefter HEM TILL GÅRDEN!


Jag är dock besviken på Oprah, numera är det rätt trista avsnitter, mest om hälsan :(

Bojkotta Oprah, digga Ellen!:)


Nu är det en riktig babyboom bland döva! Grattis till de som väntar barn. jag längtar tills Martina föder! fortfarande har jag inte fått någon aning om vilket kön det kommer bli.. Om det blir en pojke då kommer nog en massa cross o grejjer vänta på honom ;) hihi


Jag hade rätt om rara Rova! att Natalie får en flicka :D  Jag funderar starkt på att komma även jag har gipset. jag vill absolut träffa Rova, det har jag ju inte fått göra sen hon föddes!


haha, jag har redan planerat hur mina kommande barn kommer att se ut :)
Grodloppet!

Vilekn färg på grodan skulle du ge mig?

Röd: Snygg

Grön; Vill ha dig

Gul: Bästa vän

Rosa: Snäll

Orange: Söt

Blå: Alltid du och jag

Lila: Bäst och kåt

Brun: Dra dit pepparn växer

Svart: ful och dum


Snälla kom igen ge mig färg ;)

God morgon Sverige!

Jag sov på soffan hela natten, för läkaren sa jag skulle absolut ha foten höögt uppe så svullnaden ska kunna gå ned. Så soffan passade mig utmärkt eftersom den på något vis ser till att min fot inte förflyttar sig ned.

Ja så jag vaknade upp idag med två ben som är alldeles tomma på blod, mysig känsla haha. <jag nu kanske på något vis förstår de som är förlamade från tå upp till midjan, har det när de inte kan känna sina lemmar.

Fanfan, dte finns så mycket jkag vill göra nu, skaffa en medryttarhäst, gå på stan, handla till my place, träffa de sm jag inte träffat på hela sommar. Hälsa på min kusin i Sthlm och fixa så min skånekusin kommer upp. Allt detta får jag nog skjuta upp på lite.

Nu längtar jag efter min favorit serie, Hem till gården!! :D:D

hEJ ALLIHOPPA!

Ja ni vet nu att jag har brytit foten. Tur i oturen var att det hände då precis mitt sommarlov tagit slut. Det betyder nu att jag får släpa med mig goipset i sex jävla veckor.  igår var jag inne på akuten och väntade i flertals timmar och jag hade min mamma som sällskap:)

Man kan då verkligen inte säga att hon var glad över det. Men vad gör man för sin dotter *bliink*

Ja och ja, jag antar att de flesta är inte förvånade över min tragiska incident, de flesta hörde av sig och undrade hur fasen lyckades jag med det och vad kommer jag bryta av härnäst :D

Se och läs och HÄPNA!  jag har nämligen brytit båda armar och ben nu.. jag hoppas verkligen inte att det är revbenen nästa gång. jag har hört att det är inge mysigt.

( jag har ingen benskörhets sjukdom eller någonting annart och jag dricker tillräckligt med mjölk! Liksom jag bara hade en värlödans jävla otur)

RSS 2.0