Pinsam situation nr 1000 000 000

jag har ingen sån där helkropps spegel så jag kan inte spegla mig och kolla om kläderna sitter bra så jag blir tvungen att gå in i hssen bredvid min lägenhet och spegla mig.

Det har hänt att jag står där och fotar mig och poserar framför spegeln så klart jag var fullt koncentrerad på mig själv och min out fit att jag inte märkte att någon kom in i hissen och tryckte på en knapp.

Sååklart när hissen började åka då fick jag ett ryck och nästan skrämd till döds! Gubben står där och ler mot mig och tittar på mig frågande och jag står där mittemot och drar på mig mitt bredaste leende :D

Nu fan ska jag skaffa mig en spegel denna vecka så jag slipper denna pinsamma situationen!

Sophie! om du läswer detta då kan du väl vara snäll o smsa mig när jag kan få köpa spegeln? :)

Ögonblicket då...

Jag kan glatt berätta ett rolig minne som jag och pappa upplevt tillsammans :D

En gång skulle vi ha en födelsedagsfika för någon eller var det bara en fika helt enkelt men i alla fall..

Jag hade på mig min röda sportig byxa, en riktig snygg en! Den fick mig se smal ut! Jag gick runt omkring och dukade fram fiket, under tiden satt Pappa på soffan och han var uttråkad och frestad till att börja äta av det goda..

Men då just i detta ögonblicket gick jag förbi pappa och han hade tändaren i handen för han hade just tänt ljusen på bordet. Då fick han plötsligt för sig att retas med mig med tändaren. Han tände tändaren vid min "rumpområde"

MEN!   han hade visst inte tänkt på att min byxa var gjord av plast!!!

Så klart fattade den eld och börjaden smälta! :C Pappa blev chockad och försökte muta mig med goda ting för att bli förlåten :C

Mamma blev ursinnig på honom , minns jag hahahaha men jag mottog hans muta, vilken var en massa kakor och bullar :D


Min lägenhet


* Hyllan sitter snyggt där den ska med en färgglad indisk kudde med många ljus med färger = snyggt!

* saknas ett soffbord! idag ska jag nog kanske till lagret och köpa ett.. indiskt bord ska det vara!

* Väntar på Monroe och Elvis tavlor som ska auktioners ut imorgon då klipper jag till! Gud snälla låt det stanna vid 50 kr!

* därefter det ska jag fanimej äntligen få köpa den där jäkla spegeln från Jysk! så jag slipper gå in i hissen bredvid och spegla mig varje dag = flera pinsamma situationer har skett!

* Mattor köpes! Det får bli en ljus en i tv-rummet då där möblerna är riktigt mörka.

* mera kuddar! indiska härliga färgglada kuddar!

* vattenkokare :S då jag förstört alla mina kastruller då jag glömt dom på spisen när jag skulle koka te till mig :O

*förvaringslåda under sängen!

*skohylla!

*hylla i toalett för alla mina grejer


Ja här ni ser dte är många många grejer kvar att inhandlas till lägenheten :C Jag trivs inte riktigt 100 procent än. Det känns lite för tomt här. menmen nu är det mycketmycket bättre med en del grejer som jag köpt! :D

Bojkotta plastpåsar!


Idag tänkte jag om när jag skulle till ICA och handla frukost. Jag tog en HM påse för jag vill verkligen inte använda plastpåsar mer. de förstör så mycket och jag vill ju inte efterlämna mig jorden i detta skick till mina barnbarn

Sååå jag ska skaffa en tygpåse! :D en riktig snygg en!

Källsortera mera!

hoppas ni tar efter mig! :)

Körkort

jag kan glatt berätta hur min helg var!

Fredag var jag tvungen att jobba fast jag inte var 100 procent frisk! efter det drog jag hem till föräldrar och roffade åt mig en massa gott och tittade på " Let´s dance" , Matte var skitsnygg! jag skulle lätt svara JA om han frågade chans på mig!

Lördag, jag steg upp i ottan * hihi nä där lurade jag er allt lite, mamma väckte mig* jag hängde med mamma till badhuset i kumla och kollade på när syskonen hade simtävling. Det gick skitbra för Niclas , han gjorde flera bra tider men det var så jäkla synd att han blev diskad från två lopp :C

Efter det blev det pizza!! MUMS!

Farsan lärde mig några trick i hur man prutade på grejer :D Jag prutade med 1000 och han föreslog 1500, perfa! han ville ha från början 1800 kr för hyllan, nypriset var 4000 kr så det var jävligt bra pris!

Idag for jag och pappa efter simtävlingen och köpte hyllan av en världans snygg kille! stora muskler men som en teddybjörn inuti! han var så glad äöver att få träffa en "döing" haha,  han kunde handalfabetet och några stödtecken * han jobbade med utvecklingsstörda*

Fan jag hade svarat JA på hans fråga hårt om han nånsin frågat mig!  Pappa sa jag bara glodde på han utan bry mig om hyllan och pappa hoppades att jag inte ångrade mig efteråt , skrattar!

Nu kan jag ordna en fest hos mig snart! så ni kan få sitta på hyllan, den håller! :D

perfekt!


* jag visade långfingret för pappa i bilen och det ledde till att en bil blev arg och körde om oss i illfart, tänk på pappa körde ganska fort han redan, över 90 ohjaa han tgrodde visst jag "pekade" åt han , skratt!

jag skulle bara visa hur lång fingret var , hihihi

Nuuuu kan jag köra hur som helst och få behålla kortet! :D needå jag ska försöka ta det lugnt och köra snällt

Party Party hos mejj! Men ingen krogrunda för min del, hihihi

RSS 2.0