a- bombersss!!
ABOMBERS!! 

idag åker vi , äntligen!

det kommer bli världans röjj


hoppas vi får se en massa läckra guys , massa sprit o öl! åå jag längtar så jag spricker!!


ska bli skoj se er alla mina babes igen!! <3

Trött tjej!
Sov över hos frugan inatt och det kryllade med djur hemma hos henne. fyra hundar och en katt och alla de skulle sova med mig i soffan eller bella i sängen. gissa om jag fick sova haha! sen är min inte en liten en heller.

jag förstår inte varför hundar ska rulla sig i skit eller äta upp andras bajs? de får ju mat serverat varje dag??

LÄNGTAR TILL ABOMBERS SOM TUSAN!!


nu är jag ensam i huset med hunden, katten och bellas hund som jag är hundvakt till.


nu är solen tillbaka! jag ska ut o promenera med hundarna!

ÄT SKIT!

hot rod reunion strängnäs

flera lyckades o övertala mig att åka till strängnäs och jag bestämde mig i sista min. jag bella drog dit med husvagn, det blidde en mysig semester!

träffade på många roliga människor. sen råkade jag på en snygg sebastian som jag hittat på bilddagboken o visat för bella. så klart bella gick fram o berättade för han att jag skickat kort på han till henne o berättat jag tyckte han va såå snygg :(

jävla bella haha, men jag är ännu surare på mig som stod där som en idiot. jag kunde seriöst inte tänka ut bra grejjer o säga.. jag bara stpd där o log som ett fån :(  men han va sjuktsnygg, snyggare i verkligheten, mums! hoppas jag får se han igen ;) d¨ska jag fanimej flörta!

fick åka med några fina bilar, supit en massa polsk vodka.

idag fick jag plocka bort en dö fågel , den hade inge huvud uuh!!

Hoola BandoolaJokers, tidaholm
Midsommar i sthlm
Rockabillyfest i vintjärn
Kirunafestivalen
Power meet västerås
Rovas kalas
lilla lördag med några

det är vad jag hunnit göra, alltså festat på som tusan! haha

det finns minst tusen fester till som jag ska vara med på!

det roliga är att när jag träffat många nya sköna människor och börjat gå på deras fester, nu vill jag inte längre skaffa barn inom snart eller stadga sig. det finns alldeles för många snyggingar som man kan ragga på.

OBS! jag har inte blivet en raggarbrud, jag är en skön 50 tals fru :D

Jag tror fortfarande att jag har sommarlov så det betyder astt jag inte ansträngt mig o sökt jobb :S  det får bli en ändring på det för jag behöver pengar så jag kan gå på asroliga fester o köpa fina grejjer och inte minst skaffa fler tatueringar.


Jag tror säkert att ni är lite eller riktigt sura på mig som inte skött om min blogg hihihi


Jag kan också berätta att jag och frugan börjat käka alli pillren och det är inte ROLIGT o äta dom, så fort man ätit mat som innehåller mycket fett så blir det en riktig rännskita, oljig med.. kan vara bra för er o veta om ni tänkt börja med dem med HAHA.


Vi har fått tillskott i familjen! Nämligen lilla Moa:) Nu går jag pappa och Moa på diet XD Moa ska på återbesök den 23e hoppas då att hon gått ned ett par kilo nu när jag o pappa o mamma tagit med hon ut på låånga promenader.


Jag kan verkligen inte skriva blogg lika bra som ni andra gör.. jag ör avundsjuk på er! jag vill berätta så mycket så fort jag börjar så försvinner allt i skallen på mig så jag börjar skriva strunt hihi.

Nej nu ska jag iväg!  Puss på er sötnosar!RSS 2.0