Recept blodspannkakor

En burk fryst blod
Mjöl
Salt
Vatten
Lingonsylt
et ska vara lika mycket blod som vatten och tillsätt mjöl, det ska bli som vanligt pannkakssmet.
sen är det bara och steka!  Så enkelt och mättande, mycket mat för lite pengar :)
Bjur på en bild!
Lovely friday<3

Väntar på ett besök av  josselilla och petur

blubb blubb

Hon ser inte mänsklig ut för fem öre....Sönder redigerad, kanske ...

igår jobbade jag med nackspärr och en snubbe envisades med tt skriva ut 1000000 ordrar fast vi låg bra till. Inte behövde vi stressa men nu blev vi tvungna för man bör inte lämna kvar ordrar oplockade till nästa skift, suukc!!
Igår hann jag med lite shopping på stan med Mirella, åt kycklingsallad också. Blev lite BH och lackleggigngs plus två nya nagelllack :):)
Idag hae jag väldigt svårt att sova för nackont spökar. så jag låg läänge i sängen och myste med Moa , surfade lite.
Blev ertappad av Mattias som kom hem till lunch, då sa han att jag ändå är vaken kund ejag hinna med 10000 saker , Suck lätt o glömma bort att jag kanske har lite för jobbigt o utföra uppgifter hehe.
Äh jg bakar lite gott innan han kommer hem igen från skolan så glömmer han bort att jag skulle ha mig en massa annat *blink*
två nätter kvar sen HELG

Blodpannkakor

Ja det är blod på riktigt och jag lovar er att det är smarrigare med blodpannkakor än vanliga. Man blir mätt på dom, det ordentligt. Goáre än blodpudding och äts med lingonsylt.

Gammeldjur

Bild taget i fredags
Nu är det andra helgen i rad att jag ligger i badrummet och spyr som ett djävla djur. fyfan, blir ingen alkohol på ett bra tag innan min kropp är helt återställd och 100 frisk , van vid att jobba natt!!
Det var annars j'tteskoj att gå ut med Mirella och Anja , som är påbesök från Holland, en jättetrevlig prick en. Aldrig umgått med henne på riktigt men nu har jag det. Nu förstår jag varför hon är kär hos folket:)
Jag ekommenderar er att kolla på filmen, legendary, en brottarfilm är bröder försöker hitta tillbaka till varandra. Fy vad jag grinat hela dan när jag kollade på den, en riktig bra gjort film!
Dagens stora plus!! Mattias överraskade mig me choklad och gula rosor och ni kan tänka er att jag trippar runt på rosa molnen nu ;);)
Det tar en evighet att få allt smutstvätt tvttat!! nu har jag sprungit upp o ned till tvättstugan i källaren ( jag bor högst upp, tredjevåningen UTAN hiss) så jag har motionerat rätt rejält dessa dagar haha!
Sen sitter jag ned bara 30 min på mitt jobb och i sex timmar är jag uppe på fötterna jämt. Bra med jobb där man inte sitterned tycker jag. Man rör på sig så man blir piggare och motion på köpet! ;)
Blir och jobba extra på lördag! gött med cash!! Passar väldigt bra när det snart är jul igen = julklappar:)
Sitter och skriover på min blogg medan mattias sitter o spelar tvspel LIVE nu.
En fråga till er som läser, har ni någon hobby eller speciell intresse som ni pysslar med?

Jag ska ladda upp kort och skriva lite om vad jag pysslar med nu om dagarna ;)

ögonen kan bedra en

Gillar att hon har halsen full med tatueringar och det kan man aldrig tro om man ser henne på stan eller enast ser hennes ansikte.
Så oskyldigt och skulle aldrig fördärva sin kropp med klotter:)

Ludvikatripp

Fredags tågae jag till Ludvika för att umgås med tjejerna Lohager. Vi plaskade runt på badhuset och minann var det Tilvas första bad. Ho0n gillade det och var allmänt nöjd:)
Däremot blev Rova besviken när vi sa till henne att vi måste gå och duscha sen för att åka hem.
Hon ville så gärna stanna kvar o bada vidare!
Men ni vet ju att barn i hennes ålder har lätt för att avledas och vi nämde vi skulle baa bastu då var hon på !:)
McDonalds ligger ju precis vid badet, vad trodde ni det skulle bli när vi har en två åring med oss?
Klart det blev som det blev, ett besök på donken!
Fick ta igen ett par timmars sömn hemma hos familjen lohager, för jag hoppade et där med sömn efter jobbet.
Se var e partaj hela kvällen, jätteroligt!
Vaknae upp och tog två ipren och halv glas cola. De skjutsad3e mig till tågstationen men på vägen dit vändes magen ut och in. Natalie fick panik o de störtbromsa in och jag sprang ut o kläme ur mig colan o iprentableterna
Herregud så sjukt! jag hade inte spytt på hundra år, liksom vad fan händer nu?? har jag blivit för gammal för sånt nu eller vaa??
Rova berättade för Natalie att Älvan har spytt, hihi:)
Bjur på lite bilder!

Skogshuggaren Älva

När jag gick runt i Gina för att hita något fint till mamma å såg jag skjortan, såna är skogshuggare har.
Blev stormförälskad i den, tyckte mamma skulle ha en i svart. Vi har nu likadana ugglor och skjortor fast i olika färg och Frisyr, and I LIKE IT.
et betyder ju bara en sak att jag eller hon har en bra smak hihi ;)
Det börjar gå framåt med lägenheten, ska ta bilder så ni kan hänga med vad som sker hemma hos Fru Älva ;)
Börjar med en bild på fönsterbänken  plus några kort på mig ^^
Den sista bilden, såg det ut som spegeln var smutsig men jag lovar er satt den inte alls är smutsig!
Josse: Jag lovar att ta kort på grejer som jag handlat:)
Iag är det ju kanelbullens dag, så jag ska nog ta med mig Moa och promenera till Fröken Brogrens och handla lite fika. Överraska Herr Mattias lite :):)
Puss på er alla!

Tattoomässa i Kristinehamn

I lördags for jag och Natalie till Kristinehamn för att gå på en tatueringsmässa, världens minsta kan man säga också. För det var enast ett stort rum med sex olika studion som kom dit och tatuerade folk.
Jag fick syn på BlueBird från Västerås, Johanna var där. Natalie peppade mig för jag vågae inte riktigt komma fram och fråga om hon tog emot kunder då. Efter en stunds velande, gick jag fram och frågae. tyvärr så tog hon inte emot kunder då men jag skulle skicka mail och boka en tid hos henne.
En tjockare septum ring och två affischer plus en målning av Johanna fick följa med mig hem och vi avlsutade resan med en mål på Mc Donalds :)
Vi satt o pratade om allt mellan himmel och jord, tog några kort på mig och Tilva. Äntligen fick jag träffa Tilva, världens sötaste!
Resan hem var en riktig mardröm då jag börjae dåsa till, ett par ggr somnade jag till. Fyfan kommer aldrig göra om det. Nästa gång stannar jag till nånstans o tar en powernap..
Här kommer några bilder!
Natalie och Tilva

RSS 2.0