Hoppar över sömnen

det finns mycket jag vill hinna med att göra idag:
* Shoppa på stan
*Träna på vibb
*Städa här hemma hos mig
*Tvätta kläder
Sen dessutom är dte sista natten idag att avverka sen har jag helg! Det blir troligtvis en tripp till Kristinehamn med min kära tvilling Natalie! <3
Jag kan med glädje berätta för er att jag inte längre bor själv, en trevlig prick en har flyttat in och det var igår han flyttade in ordentligt.
Han tjatade om jag skulle cykla snabbis till ICA o handla varor till negerbollar som han ville vi skulle fira för att han flyttat in.
Efter en lång stund gav jag med mig och jag satte upp mig på saeln och började trampa sen låstes mitt ben fast i jäkla cykeln, fattade inte vad som hände. Jo tack min favorit mjukisbyxa har fastnat i tramphjulet, vad det nu heter,
Väl inne i affärn svor jag för mig själv o sms till Matte: Nu har jag rivit sönder mig för att köpa dessa jäkla negerbollar så när jag kommer hem med dom då får du fanimej njuta av dom ordentligt, trevlig firadag från arg brud haha :)
Men det blev gott med bollarna efteråt så jag glömde incidenten med byxorna:)
Här får ni en bild på Herr och Fru på gustavsgatan
Haha, fy vad fult men så går det när jag tvingar honom vara med på bild ( jag har ny kamera ;) ))

Fredagmorgon mys

Ligger i min soffa och mellan mina ben ligger moa o snarkar sött.
Kom hem från jobbet imorse och jag fixae ordning en riktig hotellfrukost till mig och Gubben. Jag tom orkade koka ihop Mannagryns gröt , dukade fint o allt det som vanligtvis finns och välja mellan på hoteller , frukostbuffeer.
Kände mig stolt o en hyfsat hemmafru!
Nu har jag köksbord och stolar i köket, nu äntligen kan jag sitta ordentligt och äta. Nu sitter jag inte framför tvn och vräker i mig mat. Istället sitter vi i köket o njuter av maten och pratar. Gud det är det jag saknat på läänge!
Imorgon bitti åker jag till Göteborg!! En uggla med renhorn ska förevigas på min arm:) Sen tänkte jag gå på en tatueringsmässa också.
Det känns fördjävla bra att börja tjäna egna pengar! Jobbar nu ständigt natt, det är faktiskt inte jobbigt alls! Så här ligger det till, jag jobbar medan ni SOVER, sen sover jag medan ni JOBBAR!
Vilken jäkla fördel jag har som får jobba natt! :):) *Gud vad jag älskAR MITT LIV!
Men nu en sak har jag insett, jag har ingen hobby eller någon fritidssyssla förutom ligga o jäsa på soffan. Det känns för sjukt att bara ligga o jäsa sen när det är helg då är det antingen fest eller soffläge :S
Menmen nu ska jag antaga ett projekt med en soffa som jag ska köpa. Jag ska skriva lite mer om det senare.
Sen tänkte jag försöka ta upp det här med ridningen, målande och broderi, en massa andra handarbeten som jag höll mycket på med.
En sak är jag väldigt nöjd med, jag har börjat läsa böcker igen och nu har jag plöjt igenom tre böcker: måste verkligen uppdatera mitt språk och jag märker hur dålig jag har blivit på att skriva :S

RSS 2.0