busy Girl. svärmor och Mattias lillasyster...

imag0699 (MMS)

busy Girl. svärmor och Mattias lillasyster är på besök då kommer mina turkosljusen till användning, perfekt i höstvädret.


Helgens bravader

Efter helgen var jag helt slut i kroppen att jag sov i två dygn, nästan. Åh gud! Men jag hade väldigt roligt men det är otroligt stressande att vara i stockholm, gud!
Jag fick lära Mattias en oskriven regel när man åker rulltrappan i Stockholm då ska man stå på höger sida så folk kan springa upp förbi. Mattias stod i mitten bakom mig och jag vände om mig, fick syn på arga människor bakom honom, haha!
Nej nu ska jag glo klart på top model sen gå ut med hunden. Känns väligt trevligt att ha djuren hemma igen för imorse när jag kom hem från jobbet kom de fram och hälsade mig vid dörren. Trevligt att jag är längtad:):)

Hemsk dag

Idag hade jag en H E M S K början på min dag:c
Vaknade tjugo över två och jag har en tid hos företagsläkare Previa kl 15.00!
Gud vad jag svor och trampade med min cykel, kom tio min försent och där satt min tolk.
En osäker blyg smal sticka till hondjur.
Vi började med att fylla med svar i ett häfte, läkaren gick igenom varje fråga och jag förstod inte varför hon gjorde så där för. Helt okej för om hon ville förklara för mig ordentligt men sen läste hon högt varje mening för mig då förstod jag att hon kanske måste ha trott att jag inte klunde läsa, suck!
Jag sa jag kunde läsa själv och läkaren började fnittra och blev lagomt röd i ansiktet (det är en hon), lite pinsamt var det för henne kan jag tänka mig.
vi började med att ta pulsen på mig medan jag cyklade på motionscykeln, det är nu då jag blir missförstånd och tagen som en utvecklingsstörd flicka med sämstsämsta kondis:c
Jag hade en band runt bröstet som mäter pulsen och började cykla i en viss hastighet. Det skulle ta sex minuter men jag avbröt kanske några minuter innan det blev totalt sex minuter. Jag kände att cykeln ökade sin motstånd och till slut kändes det som om jag cyklade i uppförsbacke, jag kunde inte fortsätta.
Nu till situationen där jag blev sedd som en dum döv handikappad person som inte kan använda skallen normalt.
Jag frågade läkaren om det var hon som ökat på motståndet eftersom jag kände att det blev tungt helt plötsligt.
Tolken försökte framföra min fråga och till svar fick jag, tolken ler och tecknar: du har dålig kondis och orkar inte slutföra uppdraget.
Jag blev förvirrad för det var inte det svar jag förväntade mig och jag ställde frågan typ några ggr men jag fick fortfarande samma svar.
vad kunde jag göra? jo jag gav upp och struntade i det.
Under undersökningen ser jag hur ofta tolken missförstår mig, vid ett tillfälle jag inte förstod vad hon menade med ett tecken hon använde. Jag sa stopp jag förstår inte dig och frågade vad hennes tecken betydde men gissa vad hon gjorde??!
Jo hon fattade inte att frågan var rikttat till henne så Läkaren börjafde förklara för mig på värsta sandlådenivån:c
jag blev lite förnbannad och stoppade henne som översätter och sa jag förstod inte dig, tolken!
Hon blev förstås generad och röd i ansiktet.
Nu snabbspolar vi framåt.
Inne hos sjuksköterskan pratar vi om stress och tog blodprov på mig. hon sa jag hade lite för hög kolesterol och borde äta mindre av skräpmaten och börja äta nyttigt.
jag satt där och kände hur det började koka inombords på mig. För jag hade sagt till henne att jag äter endast ett lagat mål om dan och frukost. Ingenting mer eller ibland energydryck.
Så hur kan sköterskan sitta där och säga så till mig att jag borde äta mindre och hoppa över skräpmaten (jag sa det händer några ggr i månaden att vi hämtar hem mat)????
Antingen har tolken gjort ett stort fel när hon översatte mig eller så lyssnade sköterskan inte på mig.
Men en sak lyckades de med.. Att få mig känna mig dumförklarad ochEn tjockis som vräker i sig pizza varje dag..
Det är så hemsklt att vi döva måste lita på våra tolkar att de gör sitt jobb, alltså att förstå oss och översätta vårt språk till svenskt talspråk.. Vi hör ju inte när tolken pratar, då har vi ingen full koll om det blir rätt översättat.
F U C K Y O U

Jag och min gosboll. älskar att städa i lå...

photo effects-13 (MMS)

Jag och min gosboll. älskar att städa i lådan efteråt dig och dela min frukost med dig. låta mina armar tår bli sönderklösta av dig. allt för dig!


Strike a pose


Det är så hemskt att jag nästan skäms över mig sjlälv..
Det finns några som jag kan störa mig väldigt mycket så att jag nästan vill säga/skriva något väldigt elakt till dem.
Inte är det personligheten det är fel på utan det är deras sätt att posera som gör så att jag vill bara jaaa ni vet, skriva va fan tycker du att det såg snyggt ut, verkligen??!! har lust att klippa av munnen på dig för den liknar en svullen hemorrojd och det ser änu värre ut när du plutar med munnen.
eller gör någon särskild min som gör att man ser bajsnödig ut , falska leenden eller hur de poserar med kroppen, huvudet i någon konstig vinkel.
Herregud!! vad skönt det var att få skriva av mig lite , FYFAAN! jag blir äckligt irriterad så att jag nästan blir förbannad trots de inte gjort mig något :D
Jag bör verkligen inte nämna deras namn här på bloggen, pga jag känner dem personligen eller har samma kompisar, så jag tar Jessica Laurens blogg som exempel istället. (sök på jessica lauren finest)
Jaa hon är supersnygg, absolut men ju längre jag läser hennes blogg o scrollar ned mig bland hennes bilder. Växer någon sorts av irritation inombord hos mig.. På vad?? Nämligen hennes jäkla mun?!
Den är nog inte äkta men herregud hennes sätt att pluta med munnen och dess storlek på läpparna gör så att det ser så idiotiskt ut att jag vill skriva lång elak kommentar endast om hennes mun :)
Ja phu nu känns det bättre! tack för mig!

Pinup chey

det var längesen jag gjorde mig så här fin:)
Ett bra tillfälle var då jag och Mattias deltog en filmgala för döva som gjorde filmer på teckensspråk.
Då satsade jag fullt ut på min outfit och spacklade på en ton smink.
RSS 2.0