Saccosäck duger fint åt Älvan




Igår åt jag lunch med cecilia, tack för en mysig stund med dig! Jag får komma snart till sthlm och hälsa på! Kika inne hos dig i nya lägenheten.
efter det ville rebecca möta mig på stan o shoppa lite. jag fick halvspringa för att kunna hänga med i hennes takt, phuu!!
Hon kallar mig för sköldis nu och hon kan teckna "sköldpadda" haha!  jag tycker det är såå kul att det finns folk som vill träffa lilla mig :D:D

Funderar på att boka en tid för ansiktbehandling snart som jag fick i julklapp av tomten eller min mamma ;)
snart snart ska jag fixa utväxten som har börjat kika fram och luggen är nästan rosa! uuh fy bubbla.

tusen tackar för alla snälla kommentarer om min elefant :):) fy vad jag älskar den! den är så färggrann och underbar.

Min mamma var tvungen ta några kort på mig då jag somnade i niclas saccosäck, haha! visst såg det ut som jag sover väldigt gott med händerna under huvudet som vanligt :):)

Kalaselefant!

Jag steg upp vid sex på morgonen , moa låg fortfarande och sov, snacka om vilken morgontrött hund!

jag åt lite kött och ris till frukost, blev sugen på det haha sen sprang jag till södra stationen för att hinna med 12 över sju tåget, det snöade som tusan ute så jag blev genomvåt, suck..

hela resan till göteborg satt jag och sov sen var det inget problem för mig att hitta till studion, jag minns forfarande hur man tar sig dit, vilken tur det!

Vi hann göra allt på en gång, gud så skönt! hon sa det var tur att jag kom vid elva istället för tolv då hade vi inte hunnit göra den klar. felicia var supertrevlig o gullig som alltid :)

vi kom överens om att vi får hitta på någon kul ide till armen!

                 

Missnöjd

Fan eller hur om man har varit på toalett och tagit den sista biten ur toarullen då är det väl klart att man säger till eller köper hem ny??

Jessica var hemma hos mig några dagar för ett par veckor sen och jag hade hållt på mig VÄLDIGT LÄNGE sen hade jag bråttom komma in i toaletten och kastade lite vatten, sen när jag skulle ta papper men vad fan!
det fanns en rulle där men inget papper på!!  som tur är hade jag inte tagit av mig jackan så jag kunde ringa till min syster som var 3 meter från mig, hon skrattade och sa papper direkt när jag ringde henne..

tur att jag hade telöefonen på mig! för man kan ju inte skrika till döva öron :D men sen kom gon till mig med mina fina servetter med marilyn monroe, det kändes lite bedrövligt att sabotera hennes fina ansikte med lite kiss.. jaja men hon kom till användning i alla fall haha.

efter det skällde jag på jessica som tusan, hon sa jag kunde annars använda min handduk till att torka mig med, men för helvete! det kostar bara 11 kr på ica, eldoradorullar.. uuhh!!

cdet sved till i bröstet på mig när hon visade upp sin nya grej, uuhuuh!

Tungpiercing

Fan min syster gjorde en piercing idag, när hon skickade mms till mig då blev jag asförbannad på henne!
Jag vet inte varför men jag förbjuder henne att göra piercings eller tatuera sig.. det är så för att hon är min lilla syster likt en ängel så ska hon inte göra hål på sig själv eller tatuera sig, fy fan om hon gör de!

det roliga är att jag har piercings och jag har stoora hål som är ungefär på 3 cm i öronen och armarna pryds av några trevliga tatueringar.. ja men skit samma! min syster ska inte ha någon alls! det är liksom inte hon på något vis.. ja men hon får göra som jag säger alltså förbli "ren" som en ängel. :D

haha nu låter det som om jag är smutsig och en dålig flicka som kommer hamna hur långt som helst..

idag försov jag mig och missade min favoritlektion, historia med LASSE.. det är grymt irriterande att missa lektionen där vi pratar enddast om Obama, usch vad less jag är på honom! han är visst ett helgon för alla numera, fyfan jag är rätt säker på att han har varit med på flera orgier eller sniffat lim osv, jag tror fan inte på att någon är perfekt helt igenom. folk får det till som om han kommer och rädda alla och hela världen. Muhaha det tror jag inte på alls,..

Men en sak vet jag, han är duktig på att snacka som alla andra politiker gör. mycket snack men med liten verkstad :D

nu kom jag på att jag har haft min tungpiering sen jag var 16 eller 17 år.. ja nu har det väl gått typ si så där 5 år och jag blir tokig om jag tar ut den.. det känns då inte som det ska vara i munnen, nämen då får den sitta där i flera åt till, jag kommer bli en gammal tant med kula i munnen, hehe fy vad fräcckt det skulla vara!

zebrarandigt is the shit

blää idag vaknade jag inte av väckarklockan, jag hann till skolan i tid men jag hann inte promenera till skolan så det blev cykel idag :(

men gött att jag hann med lunchen i alla fall!  göttigött med gratis mat haha

jag älskar serien that´s 70 tals show, fyfan vad bra den är! Fanfan en tjej på bilddagboken färgade mörkt med blonda slingor, nu har jag fått suget tillbaka att ha det så.. jävlar.,, men ähh jag ska va rödhårig i ett tag till!

nu är det bara ett par dagar kvar tills jag åker till göteborg! denna gången kommer jag besöka studion själv och sitta där i typ fyra fem timmar usch.. ja där ser ni det tar verkligen lång tid.

det ser verkligen rolig ut när man får såna ryck o plötsliga ansiktgrimaser efter man tagit affe, hahaha! det finns en grabb som jag inte kan sluta skratta åt när jag ser honom med utstickande ögon o tungan hängande utanför, fyfan hur kan folk frivilligt stoppa i sig dom o se ut som om de fått i sig galna ko sjukan. ööhh

jag är stolt över mig själv som inte testat eller tagit någon form av drog, jo visserligen kanske sötsaker men de räknas väll inte? hehe

Ser fram emot kryssningen! hoppas den  blir av, fan vad roligt vi kommer få, verkligen!

Idag har Älvan vart duktig:)




Idag har jag varit duktig och tränat en timme på g-vik badet!
varje gång jag rör på mig, skickar jag iväg en rapport till mamma för att få beröm:D
Nu funderar jag kraftigt på att börja träna med mina grabbar på ÖKK och det är roligare att träna i sällskap men någon gång i veckan ska jag ta mig själv i kragen och simma några längder för jag tänkte börja träna cirka tre gånger i veckan.

en dag hade jag väldigt tråkigt och tog några bilder på mig själv, så jag har en fråga nu till er alla!
Vilken bild lyckades jag bäst med? :D

på måndagar går det ett helt vrickat program och dagen efter tar jag upp om det i matsalen när vi käkar lunch, haha det verkar bli en tradition nu.
Fan unga mammor på femman är mitt favoritprogram nu, dte är så kul se på trashiga mammor som går runt o gnäller. de säger så roliga saker att man knappt kan tro att det är sant att såna människor existerar. Min favoritmamma är den som är yngst, endast femton år gammal. hon är så kul :)

idag blev det en stor mugg med chai latte med min bästa therese! det är alltid så härligt och se henne, hon är JÄMT på glad humör och det är fascinerande o se hur bra, bättre hon blir hela tiden på teckensspråk.

ja jag har nu gått o skaffat mig några hörande kompisar här i örebro, jag är väl tvungen för de flesta har ju flyttat härifrån eller jobbar så ingen har tid eller ork att hitta på saker. de är rätt trevliga människor.

jag måste bara berätta en rolig sak! för några veckor sen var det någon sdorts kväll på klaras , jag var på väg dit men sen såg jag en riktig söt tjej med bandana i håret.
jag var rätt full ochn jag tänkte : fan jag måste gå fram till henne o ge komplimang till henne för hon var så fin i håret.

jag gick fram till henne och gestikulerade att hon var fin i håret men till min föga aning så frågade hon mig om jag var döv på teckensspråk :O
där fastnade jag med henne lite och pratade lite, hon var genomtrevlig och jag fick veta att hennes storasyster bvar döv och en som jag känner till. Gud vad världen är liten! efter det fick jag se henne några gånger, alltid lika söt varje gång o någon gång ska vi ta en sväng på mitt andra eller någonstans har vi bestämt :)


fan vad det är bra med alkohol ibland, då kan jag få utlopp för mina impulser och det blir alltid trevligt till slut så jag tycker alkohol löser problem, minsann!


En lista ska Älvan också göra!

4 SAKER JAG GJORDE IGÅR
åt frukost med kära johanna
körde hem från malmö
bio "benjamin bettons otroliga liv" med vänner
åt hemma hos föräldrar

4 SAKER JAG SER FRAM EMOT
Få elefanten fixad
Kryssningen
sommar
sportlovet

4 FAVORIT RESTAURANGER
efesos
pizzerior
pacos
Pappas restaurang


4 SAKER PÅ ÖNSKELISTAN
Pengar till tatueringar
få ett jobb efter skolan så jag slipper plugga
motivation till att inreda min lägenhet
platt tv med schyssta högtalare

 

det är så otroligt jobbigt att vara döv, jag kan inte bara plocka upp luren och ringa min kusin eller mina hörande kompisar.. jag har alltid tyckt att det är häftigt att kunna prata i en lur..

det är också otroligt jobbigt att ha håret rött, det röda försinner ju efter ett par tvätt men jag ska nog va en rödhätta i ett tag till sen får vi se vad jag hittar på nästa gång. usch, rebecca måste klippa toppar på mig, de är hemskt slitna nu och det blir dread locks på en gång.

Nu har jag laddat hem en film, an american haunting den lär va riktig läskig:)


Nej ingen bulle i ugnen ännu





28 mm nu! :D

nejnej jag har ingen liten älva i magen nu, haha. det var en kompis till mig som köpt en barnvagn för hela 9000 kr då blev jag helt paff över hur mycket en barnvagn kostar!

Glor nu på en samefilm, Upproret i kautokeino, verkar vara en grym film och det är såå kul att kunna känna igen sig på vissa detaljer. som laestadianer o kyrkan i Karesuando som min morbror gifte sig i med sin annika :)

Oh shit!

nu är jag alldeles nära till mitt mål! jag kunde få in rebeccas ascoola pluggar av plexiglas på 28 mm men jag tog ut dom för det gjorde lite ont, det ska inte vara så. så jag lade på ett par varv med tejp. någon gång nästa vecka kommer de sitta fint i hålen :D

just nu sitter jag o skriver en uppsats.. det är så jobbigt när man är tom i huvudet, suuck. sen är all motivation lika borta som borta med vinden . haha

fan jag är jävligt sugen på åka bort, en kryssning skulle sitta fint. smsat runt lite och några verkar tycka om iden. hoppas bara att det blir av!

sen saknar jag vissa enormt!  Imorgon blir det en lång dag.. från halv tio till halv fyra ska jag vara i skolan.. uääck!

jag är riktigt sugen på SUSHI! någon som vill hänga med o käka lite rå fisk? hehehe

Idag blev jag förbluffad över hur dyra barnvagn är! så jävla sjukt!!  det är lika bra att jag drar med mig ungen på en pulka överallt sen på sommarn får man sätta dit ett par hjul! hahahaha vad smart jag är!

12 janauri

haha jag trodde aldrig om mig, jag har gått o börjat kolla på serien, trollkarlen merlin.:D

Nu har fler skrivit anonyma inlägg med frågor, tyvärr så svarar jag inte på såna. ni får helt enkelt skriva er namn så jag vet.

Svar till underbara Natty, hmm jag måste räkna, lite... Jag tror jag har skaffat mig fem styck tatueringar år 2008 hehe:D

2009 kommer jag nog inte kunna göra lika många, för då kommer jag bli en fattiglapp när jag är klar med skolan..

jag är rätt sugen på fara på semester med många roliga polare nånstans i sverige eller utomlands. sola bada supa och äta en massa gott..

Snart fyller hjä'rtat, therese hela 25 år och jag ska gå på hennes kalas, det blir trevligt det :)


Helgen som gått, det gick riktigt vilt till i fredags hehe jag har nog inte skrattat lika mycket på läänge nu hehe.
det är så jäkla kul att festa med en gammal polare :D

Sen ska Rebecce ordna en inflyttningsfest då äre party!

tattootattooees

Jippi! nu har jag bokat en tid i mars och ett snygg panterhuvud ska få pryda min högra arm! sen är det inte allsmånga dagar tills jag får min elefant fixad av felicia :D

det ska bli vääldigt gött med lite bläck på armarna! jag funderar på att öppna en till konto där jag kan lägga undan lite pengar varje månad till enbart tatuering o så.. flera av mina vänner gör så, väldigt smart ju.

jag är lite sugen på grönsaker med dipp o lite avokados.. det får nog bli så :)

Dygnsrytm


det är verkligen sjukt svårt att ställa om sin dygnsrytm till det normala igen. alltså lägga sig vid tio, halv elva och vakna vad sju eller nånting.
nu har jag fyndat hem en del bra grejer, då menar jag kläder ;)  fan nu ska jag verkliigen skärpa mig nu! nu har jag fått en mage, fyfan och en stoor stjäärt!  Dags att göra något åt det innan det är sommar igen!

det k'änns verkligen lite bisarrt att det är min sista termin på skolan.. nu börjar jag grubbla på vad jag ska göra efter jag har blivit färdig med skolan... det löser nog sig på något vis, eventullt en flytt? =)

En sak som jag är väldigt irriterad över är att min arm ser så jävla naken ut, alltså den högra (som ni ser på bild).. vad för fina grejer ska jag fylla den med... en ros, en panter skulle nog sitta fint där.

snart är elefanten klar :D   nej nu måste jag iväg till skolan!

                                    




Nyårsafton




tack till er alla som kom och hoppas att ni blev nböjda! det blev så jävla myckle skit i lokalen dagen efter haha
men nu ser det rätt bra ut och hoppas att fredrik blir nöjd :D

jaja nu är jag en redhead! :):)

god fortsättning på det nya året!

RSS 2.0