Den eller den? det är frågan :C

                                            image18                                                                  image15                          image17
Hjälp mig att bestämma mig för en färg! :D

 

Moa drömmer, det gör Älvan också

Moa och jag ligger sked med varandra mig. jag känner av varenda ryck moa gör och så gör hon ljud också.

Jag ligger och tittar på tv samt skriver ett inlägg och undrar över vad Moa drömmer om.

jag kan nog föreställa mig vad hon drömmer : Hon springer genom en äng med full av mat och gott och på andra sidan är det en massa hundkompisar som skäller på henne. Där galopperar hon genom ängen och snappar åt sig goda ting med tungen hängande, likt beethoven!

så besvarar hon också sina hundkompisar med VOV- språk :)

JaG, Älvan finns nog med i hennes dröm, så klart för jag är nog hennes favorit 2.a matte ;) haha, jag är nog den som står med ett stort ben i handen och viftar med det till henne med värsta leende ;)

---------------------

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1842375.ab

Pi intresssant!

Jag är ju ett stort fan :) Dinosaurierna är min största hobby, det du!


Jo  vet ni vad?

Jo vi åker till Åre

Vet ni vad?

jo vi mötte en ekorre

vet ni vad han sa?

Jo han sa

Hej

och

Håll käften!

Så så sjukt ball är han!

Hannes Åresång haha, rätt formulerat?

Happy Valentin Day! *Bleeh*


Don´t stop the music  / Rihanna

Digitala hörapparater är inget för mig har jag insett! Dom bara ger mig tinnitus varje gång jag sätter på dom och så blir jag "halv döv" med dom :(

Så jag har gått tillbaka till mina förra hörapparater så nu är jag MEGA nöjd !!! I´m back, Ztv !!!

Idag duschade jag Moalilla så nu luktar hon som en ängel:) ingen blöthund längre hehe

Nu firar ni nog dan med nära och kära medans jag sitter alldeles ensam här i lägenheten på Tunnbindarvägen och degar, Happyhappy! :DFy Fasen


Det är svåårtsvåårt att uppdatera sin blogg när man har värsta idetorka, lika torr som Sahara öken!

Men tacktack Klas! nu vet jag vad jag kan skriva denna gången XD


Dagens misstag:

Att nicka ja eller svara nej till någonting som man inte känner till eller ens vet ordet, meningens betydelse = Väldigt väldigt dumt och göra så!  A big mistakeeeeee!


Jag och två donnor var på ett två veckors semester i Ayia Napa, vi bodde på hotellet, Kalypso.
Första dagarna bodde vi i ett rum som dög, mittemot oss bodde ett festlig gäng, norrmän. Vi festade med dom flera nätter ihop sen åkte de hem :( Men jaa i alla fall till saken. Det bodde ett gäng, diviga italienar gäng med överdrivet mycket muskler och stoora massor med muskler några rum från vårt.

De ropade en kväll till oss och vinkade in oss och vi donnorna tänkte :; Ja festligt med lite äventyr på gång!

Vi gick in i rummet och till vår överraskning såg vi en massa stora italienar stå där med sina breda leende och fäste sina blick på oss små donnor :S 

De förstod till slut att vi inget hörde utan att de fick leta fram lite papper och penna, först ut vågade Älvan sig och började skriva med en av dom.

Det var till en början på en trevlig konversation på engelska (vi sög på engelska), till slut frågade de oss någonting och vi alla fattade noll och givetvis väntade dom på svar från oss

Sååå Älvan försökte rädda situationen utan att få oss verka dumma, så hon gjorde "sådär" tecknet och till sin förvåning , oooade alla i rummet när jag gjorde tecknet :S

Vi tjejerna bara log och halvt skrattade, vi FATTADE INGENTING!  Till slut sa vi att vi var tvungna att gå och fixa lite mera dricka.

men fan i helvete dom hade massor med sprit att bjuda oss på och vi fick säjja nej hela tiden och försökte smita iväg, mycket besvärligt men till slut lyckades vi!

Vi gick in till festliga gänget mittemot oss och frågade vad nfanken de menade och gänget förklarade för oss att italienarna frågade oss om vi var KÅTA!!

Jaajaa ni läste rätt!! Faan jävlar vad pinsamt , nu tror dom ju att de har chans på oss!! Vi var så där lagomt kåta svarade vi ju på deras fråga!!!!!

Fan jävlar vad dumma vi kände oss!!

Vi såg till att undvika italienargänget hela natten och dagen därpå fick vi byta till annat rum på hotellets begäran, vi visste inget varför det blev så men i alla fall det var tur! Vi slapp ju träffa dom mer! *hihihihih*


Ja det här var ett rolig minne! HAHA!


Men nu har jag lärt mig något!!

Svara aldrig på någonting som ni själva inte riktigt förstår, och det är inget och skänmmas över att fråga vad denne menar!! :) ta lärdom av mitt misstag, folket!

Akilles häl

Vad menar jag med rubriken??

Jaa en av mina svageheter eller min enda svaghet? är att jag är så jäkla nyfiken av  mig :( så fort någon kommenterat anonymt så kommer den där jävla känslan fram i magen. jag tänker hela tiden på hur jag ska få reda på vem denne anonyme är och så.

Jajajaja jag erkänner att jag älskar skvaller så sjukt mycket men bli inte rädda nu, allt ni berättar för mig, glömmer jag bort inom ett par dagar. det är ju kämpigt för min hjärna att lagra så mycket information så den raderar ju en del hehe!

det finns folk som berättat hemligheter för mig och senare kollar med mig coh jag bara står där som ett stort frågetecken :D " ööh? det där var helt nytt för mig" LIKSOM!

Kanske ni undrar varför jag absolut vill gå ned i vikt just nu?

Ja det är för att det snart är dags för balen och så har mitt opererade knä börjat protestera så det känns för jävligt som om de metallbitarna som jag har i, håller på och lossna :S

En sak som jag bara måste klaga på...

Varför är det nästan alltid så att jag ser ute på stan eller andra ställen att de med down syndromet, har fula kläder på sig eller hemska frisyrer som skulle vara moderna på den tiden då dinosaurierna levde!

Om jag fick en unge eller om jag jobbar med en som har syndromet då skulle jag se till att denne skall kunna känna sig fin och smälta in i omgivningen! Samt få dom gå ned i vikten, jag vet att de är rätt kraftiga för att de inte kan känna att de är mätta någon gång. Men som sagt vill jag detta för deras bästa och hälsans skull!


Oj vad tokigt det kan gå när någon inte visar sitt omtanke eller intresse för någon.
Så klart orkar man inte med hur mycket som helst! Krafterna tar slut och till slut orkar man inte bry sig längre eller så får man utbrott för minsta småsak eftersom det är den enda som är enklaste utvägen.

Därför vill man kapa av banden till vissa och vips känns det som om stenarna ramlat från mina axlar!
Förhoppningsvis inser dom sitt misstag och finner någon vilja att rätta till det? haha

*drömma kan man väl få göra?*

Fanjävlarjävlar
orka med vissa hårt och deras jävla bebisspråk! Fattar ni för fan inte att det förstör språket?

Vi ska vara stolta över vårt land och vårt språk och inte låta ord med påhittade betydelser förstöra det vi har!

Usch! det ska verkligen bli skönt med sportlov! *aarrgghh*  Det var verkligen nära att jag blev delägare på en söt cavalierblandis valp idag :D

Nåväl min tur kommer någon gång, men möljigheterna är större nu när jag flyttat hemifrån och jag kan göra vad fanken jag vill!

Att flytta hemifrån är nog det bästa jag gjort! just nu så känner jag i alla fall!

Nej nu ska jag resa till Judernas hemland och sitta vid deras mur och överösa den med lappar som jag skrivit i vad jag klagar över!Tålamod är en dygd,   sa en av de tre visa människorna som jag känner på denna hela jorden.


Jag vill ha husdjur nuuuu eller en häst! det är som om jag får abstinensbesvär! jag behöver min dos av djur varenda dag.

Saknar verkligen att borra in mitt ansikte i Arons päls, den luktar himmelskt  god och för doften mig närmare till himlen...

Tack Mallan! nu på något sätt har min skrivarlust kommit tillbaka! Ni allihopa ska gå till hennes blogg och personligen tacka henne för att min blogg lever igen på något vis!  mallansson.blogg.se!!


Nej nu ska jag ta och släpa med mig min stora rumpa till sängen och läsa ut engelskaboken!


Hej och hhejdåIdetorka....


Just nu tittar man på Cityakuten, en av mina absoluta favorit serieprogram!

Igår tog man sig i kragen och simmade flera längder på G-vik. Till min överraskning såg man att man hade gått ned nästan 3 kilo på en vecka, roligtroligt!

Vad som kommer hända denna vecka:

Måndag - Skolan, Jobbat

Tisdag - Skolan, Jobbar, träna, Träffa M?

Onsdag - Skolan, stan med V?, Jobbar, Top Model! och dagens eventuella höjdpunkten är om Moa kommer till mig

Torsdag - Universitet, Träna, ?

Fredag - TGIF!!! Skolan, träna, jobba, slöööa!

Lördag - Hämta lådorna från stallet, träna, ?

Söndag - träna, ?

Ja nu vet ni ungefär hur min vecka ska se ut :)

På sportlovet kommer jag träffa en urtrevlig tjej som jag lärt känna lite via BDB och msn. det ska verkligen bli kul att få träffa henne och lära känna henne mer!

* det var hon som tog steget och frågade om vi inte kunde ses någon gång :)

Snart är det dags för alla hjärtans dag.... det vore trevligt om någon hemlig beundrare klev fram och avslöjade sig,hehe
Drömma kan man ju alltid få göra ;)

Hmmhmm ska ja köpa den där turkosa koftan som jag är helt förälskad i och den uberfina tubklänningen på Hm?

Jag har något att erkänna för er alla mina läsare...

Jag är en läskoholist!  Jag kan dricka flera liter läsk om dan om jag bara ville, allt med kolsyrat vätska är som en drog för mig..

Idag var jag nära att köpa en burk Coca Cola..men smart nog löste jag detta genom att köpa kolsyrat vatten med citronsmak.. Nu har jag redan druckit mer än halva av flaskan.. Ja där ser ni nu, jag är en läskoholist

Nej nu ska jag njuta av sista femton minuterna med blodapelsin och en iskall glas med kolsyrat vatten!


Snipp snapp så var sagan slut

I en annan del av Köping

Programmet är bara för enkelt bäst!

Tobbe är min idol, hahaha!

Här kommer några citat från honom


"Flytta på din jävla fot från min sko"

" Jävla äckliga djurjävel"

" Jag hittar för fan bättre än du"  
det sa han till en guide på kolmården

" Får dom någon jävla kaffe?"  Det frågade han guiden om tigrarna.

" Jag har jävla ont i magen, jag har jävla ont i huvudet!" När han säger det, då talar han inte sanning :)

Listan kan göras lång!

Ni borde följa programmet och få er ett riktigt gott skratt!

* Aron gillar visst inte att få Moas nos upptryckt i sin rumpa


Pizzasugen, är in så helvete pizzasugen!! Haista Vittu, smaka på de ni!

                                     image14
                  

                                                   *Sötnöten Moa som ägs av Veronika and Co*


Jag ska nog faan gå ut på stan o beställa en pizza!! Imorgon köper jag två veckors Cambridgekur..
Josefin! Moa har skrämt skiten ur Kariman från ibishotellet, pi skön känsla! :D`'

Pi härlig känsla att dela säng med en rottis på ca kanske runt 30-40 kg? nu överdriver jag va eller?
Moa låg redan där när det var sängdags för mig och jag putta till henne lite grann så hon skulle flytta sig lite så fick jag lite täcke över mig men, icke sa nicke! 
Moa trodde givetvis att jag ville ha hela härliga Moa intill mig så hon masade sig närmare mig och hon verkligen tog för sig och väntade på att jag skulle omfamna henne med öppna armar *???*

Gott självförtroende hava hundjäkeln!

Så jag fick nöja mig med den lilla biten som knappt täckte mina breda lår, men lugnt, jag fick massor med värme av hundjäkeln :D   *Ja jag älskar hundar, tro inget annat!*

Jag tror minsann att det är parfymerade hundbajspåsar som min mormor köpt!

*Nåväl, det doftar i alla fall härligt varje gång jag tar fram den och plockar upp en kilo skit från marken.

Det borde finnas en sådan där "bärsele" för hundar..! Moa blir ju så trött ibland och man vill ju så gärna ta upp och bära henne med sig hem. Hon skulle då få sitta där bak, hon är ju rejält stor hon :)


* Nu går jag iväg och köper mig min sista pizza på ett bra tag!


                                                      glöm inte det är ni läsarna som har min blogg´s öde i era händer

                                så länge ni kommenterar eller ger författaren någon form av feedback så ska det nog gå fint

                                                                                                             ska ni se


Uppdaterat:

Där gick mina planer på att köpa en pizza i stöpet. Mor min räddade mig i sista sekunden med en gratis måltid som far min gjort!    

Älvan drömmer bort sig nu

image13


 Önskar jag kunde vara i ditt ställe nu

 Varför måste allt vara så komplicerat?

 Du, du är så sexig och för bra just nu, hotta mms *mumma*

Idag lärde jag mig något nytt, det finns faktiskt shettisar som når dit upp o parar sig med halvblodenDet är en ny dag imorgon
* Ps. Alpha Dog är en sjukt bra film, förlåt Josefin jag kunde inte bärga mig 

Älvan är på humör att göra listor :D


Namn: Johanna " Älvan"

Födelsedag: 21 augusti

Hemstad: Kiruna/Örebro

Ögonfärg: Grönt.

Hårfärg: blonda slingor.

Stjärntecken: Lejon

Skostorlek: 40-41

Är dina föräldrar skilda? Nepp!!

Skor i dag: Mina gröna converseskor

Mål för året: Få något urbra sommarjobb 
Det första du tänker på när du vaknar: Vaknar jag i rätt tid? *kollar efter klockan*

Piercings: Töjda öronhål, 10 mm, navelpiercing och en i tungan. 

Tatueringar: Ja, en tuvstarr, 14 stjärnor och "älvan"
Namn på barn: Hilma, Hildur, Dag, Aili, många fler

Vad vill du bli när du blir gammal?: En cool mormor som fortfarande är pigg och kry. 

Drömjobbet: Veterinärjobbet

Favoritmat: Taco med massor av avokados!

Sport: Simning och ridning!

Glass: Double eller mandel, Magnum 

Godis: Surt, sött, lakrits, choklad.. mm ja nästan allt! 

Artist: Johnny Depp!

Helgdag:  Fredag och Lördag, Söndag

Årstid: Vinter/Sommar!Just nu...

Vad ser man utanför ditt fönster? tegelhus.

Lyssnar du på musik nu? Nono rehab Amy winehouse
Vad har du på dig? Mjukisbyxor och tshirt med scarfs

Vad är det på din musmatta? minibordet, har ingen matta hehe


Har du...

Blivit kallad hora? Ja av en så kallade hora. 

Ljugit om din ålder? Jadå.

Bråkat utan anledning? Ja


Har du under den senaste månaden...

Druckit alkohol? Ja.
Rökt? Ja

Shoppat? Ja :D 
Skejtat? Ja
Bakat? Nej. det var ett tag sen det :S
Motionerat? Jo, men vart lat på sistone :S

Solat? nej

Haft sex? Nej

Pussats med någon? Nej

Pratat i telefonen mera än i 60min? Nej.


Vem..

Kan du lita på? Aron

Vet allt om dig? Vissa.

Längar du efter? Att ta studenten och en Dogue de Bordeaux- tack!


Frågor

frågor

Snodde av natty

Höger- eller vänsterhänt:
höger

Humör just nu:
 glad, nervös p.g.a jag tittar på Grudge 2 just nu :D
 
Favoritgodis: Mintchoklad <3
 
Är det nåt du absolut inte äter:  Eeh det vet jag faktiskt inte.. *allätare*

Kläder just nu: Halsduk m. glitter från Indiska, turkos t-shirt med en avtryck på en bullterrier och mjukisbyxa

Musik just nu: Nonono rehab, Amy Winehouse

Vad sa du senast: " fan jävlar nu kissar hon!! Det tog henne en minut! :)"

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: " Lilla huset på prärien"s tids epok:)

Sommarplaner: Ta studenten!! eventuellt en utlandsresa

Är du bra på matte: Jo om viljan finns

Fisk eller badkruka: fisk/badkruka

Saft eller alkohol: Saft, svartvinbärssaft

Längd och vikt: 166,5 vikt 76 kg... alldeles för mycket :(

Hur många kuddar sover du med: 7-8 st

Favoritväder: Har inget favoritväder

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?:
min familj, aron, metspö

Spelar du nåt instrument:
nej

Morgon- eller nattmänniska:
 ABSOLUT inte nattmänniska, hehe:)

Sparare eller slösare:
Slösare..

Vem är viktigast för dig:
Familjen + Aron

Bästa film:
det finns så många filmer som är bra!

Tror på liv på andra planeter:
Ja

Kommer du ihåg din första kärlek:
 Ja, min pappa *hahahaha*!!

Älskar du henne/honom fortfarande:
Jo självklart

Har du några homosexuella vänner:
vet inte?

Tror du på mirakel:
självklart!

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid:
 självklart

Ser du dig själv som tolerant mot andra:
joo

Ser du på kärleken som ett misstag:
dum fråga, självklart inte!

Hur många barn vill du ha när du blir stor:
2 - 3 st 

Bio eller promenad:
både

Är du kittlig:
Oh ja!

Snarkar du?: Vetinte..?

Rädd för insekter? Nej

Äckligaste insekten: hrmm.. vet inte hehe

Största svaghet: Att jag är så jäkla nyfiken och envis av mig..

Det här är jag bra på:
Lära mig nya saker

Bästa bok?
  har läst många bra böcker...

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
 vara osynlig och kan flytta mig till varsomhelst

Chips, morötter eller godis?
just nu skulle jag säga morötter...

Pizza eller hamburgare? både

Skriver du dagbok?
 Jag skriver blogg!

Har du nån flickvän/pojkvän?
 Nej tyvärr inte.. 

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
 Jag har en del redan på kroppen och det ska bli fler:)

Stökigt eller välstädat?
helst välstädat

Gungar du på stolen?
nää

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump
? jaa..

Vilken hand håller du gaffeln i?
höger.. men ska jag skära så håller jag gaffeln i vänster

Hur många syskon har du?
2 en lilasyster, en lillebror

Vad är du mest rädd för? att det ska hända nåt med mina nära och kära

Saltar du på maten?
ja

Gillar du att sjunga?
 Jaa :) Vad har du i fickan, Jan? ;)

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Natur, visste ej vad jag skulle vilja jobba med...

Anser du att du är stark?
ibland

Brukar du sola? ja då det är sommar... och så går jag till solariumet också!

Vad gör du om du får hicka?
försöker hålla andan eller dricka vatten...

Har du komplex och för vad?
Mina lår och kärlekshandtagen...

Röker du?
nää

Snusar du? nää

Använder du knark?
näää!

Kaffe, te eller inget?
tee!

Har du en besatthet? av kärlek! haha


ni som läser detta här, ni är utmanad (om ni ej har gjort detta).. meddela mig då ni har "svarat" på frågorna!!!

RSS 2.0