Man tager vad man haver

imag0173 (MMS)

Man tager vad man haver


Off

 

 Förlåt för den kassa uppdateringen för jag mår inte helt hundra bra just nu.
Bihåleinflammation, huvudvärk som spökar!

Åh herregud, jag måste verkligen börja med att packa och ta tag i vinden eftersom vi ska flytta!
Till större och vi får äntligen eget sovrum:)

det blir i almby!

Jag LOVAR er på hedersord att jag ska ordna inflyttningsfest denna gången *blink*

Nej nu är lunchen slut, dags att börja jobba ... :(


Åldras i förtid? Herregud vad jag saknar mitt långa hår!

gör inte om mitt misstag ni!! att färga från rött till blont!

Jag har börjat fundera mycket kring ålderdomen, jag är livrädd att jag åldras i förtid nu när jag jobbar natt..
Sön till torsdag natt jobbar jag då sover jag från halv sju till två tiden ca men på helger sover jag på natten. Så det vill säga att jag vänder upp och ned på dygnet varje vecka och söndagar är värst då vill min kropp lägga sig när jag åker till jobbet 22.00.

Inte kan det vara hälsosamt, inte undra på att man tjänar så bra när man jobbar natt.. Jag får mycket cash i lön men på köpet får jag sämre hy och mörka ringar under ögonen. det var värst i början då kunde jag gärna sova dygnet runt, jag var ständig trött.
Orkade knappt att göra något annat än att sova bada äta skita jobba, återigen sova, rena onda cirkeln.

Men nu börjar min kropp vänja sig och jag fick en flaska Miviotal av pappa och jag känner den verkligen hjälper mig, då jag får vitaminer i mig. Nu har jag extra energi i mig att jag investerat i ett par bra promenadskor och nu saknas bara ett par gångstavar.

Här jävlar i mig ska det bli motion! ( jag går över 10.000 steg varje natt jag jobbar på sex timmar så det är en del) men tyvärr så har min kropp vänjts sig vid det att det händer ingenting på vågen! :(

Jag brukar säga jag vill göra magoperation men då får jag fula ärr och kanske slapp hud runt stussen, dvs röven, inget vidare smickrande om ni ser mig på stranden HAHA!

men! kul att se att det har blivit fler och fler som läser min blogg, antar att ni gillar att jag uppdaterar oftare och delar med av mig till er ? Innan var jag ju ganska anonym och skrev ytliga saker? eller vad är det ni nu gillar med min blogg??

 

 


maskerad eller inte?

jag måste fråga er..

Om man blir bjuden till nånstans där de önskar att gästerna kom utklädda i temat som de föreslagit.

För mig är det självklart att man anstränger sig och klär ut sig eftersom man tackat ja till inbjudandet, då är det automatiskt att man stylar sig.

Men det händer ofta att jag känner mig som den där tjejen klädd som gula kycklingen, som blev lurad av några, kom till festen där var hon den enda som klätt ut sig. I tron det var en maskeradfest.

ja jag går ibland ALL IN på min utstyrsel, det är förbannat kul att satsa till fullo för hur ofta får man se ut så där. inte händer det till vardags att man klär ut sig.


är det oförskämt att komma till festen utan att man har klätt ut sig såsom festvärdarna önskat?


Vi drar en streck över gårdagens! Ny vecka...

imag0167 (MMS)

Vi drar en streck över gårdagens! Ny vecka nya tag! Jag fick en stor platta med ögonskuggor av Jessica, livsfarligt när jag väl börjat kan inte jag sluta. Men kul ni gillar mitt smink:)


Gud vad jag är trött på er..

imag0166 (MMS)

Gud vad jag är trött på er..


Smala streck

imag0149 (MMS)

Smala streck


Nicki Minaj

Åh vad jag har gått och kärat ned mig i kvinnan!

hela hon är såå HOOT!!  Jag hade väldigrt gärna sett som hon gör!

dessutom lyssnar jag på henne nonstop nu :Dhttp://www.carlthomasking.com/wp-content/uploads/2010/10/nicki-minaj-08072010.jpg

jag har bokat en tid hos frisörsalongen SKAPA, en Micke ska klippa och färga mig. Blir spännande och se vad han skapar;)

bara för att det är en kille som gör det då blir jag lite skeptisk:D men denna gången blir det något NYTT! inget försiktigt här , nä nää nä!

 


tänkte på en sak..

Invandrare eller inte..

jag finner det väldigt intressant att jag inte ser döva med utländskt bakggrund som invandrare utan som döva eller någon som jag känner..

ibland kan det hända att jag säger : svartskalle eller invandrare, neger då finns det de som är mörkhyade eller är invanmdrare i närheten. då får jag tänka till snabbt och be om ursäkt.

det beror nog på att döva med invandrar bakgrund blir verkligen försvenskade att de smälter in och delar med dövkulturen och talar svenskt teckensspråk flytande , allt det.

jag ser dem som svenskar, faktiskt. 

jag är stolt över att de får vara med oss och chansen att delta i vårt samhälle och med på köpet lära sig vårt språk och kultur, massor annat. med tanke på de "hörande" invandrare får inte samma chans , de hamnar utanför.

30 tals party hos Johanna t. Ni ser jag ha...

imag0151 (MMS)

30 tals party hos Johanna t. Ni ser jag har satsat helhjärtat. Kappan är en riktig fynd! Men jag tyckte priserna på myrorna var rätt höga??!


RSS 2.0