Lovely Sunday

Jag och mattias steg upp kl nio och såg det sken underbart ute så vi badade och tryckte i oss frukost. Sen började vi gå mot stan och njöt av utsikten
Stannade på Gamla stan (i örebro) och et blev kanelbulle, wienerbröd, riktigt stora och smaskiga och kaffe till. Smögfotade min fotoskygga Mattias:) Buusted!
Efter vi hällt i oss sista av kaffet fortsatte vi uppåt mot stan och shoppade lite kläer skor till mattias så han blir snygg till våren sommar!:)  En väldigt nöjd tjej med en snygg kille med snygga kläder :D
Haha sen tog jag ett kort i hissen och Mattias såg måttligt road ut :D 
Efter ett par antal timmar på stan, började vi bli hungriga. mattias tjatade om antingen Burger King eller handla hem mat så lagar vi maten själv. Jag hade ingen lust till varken. Sen kom jag på en restaurang som jag hört talas om och den hade fått bra betyg av folk som ätit där. Den låg i skymundan men jag tänkte varför inte!
Så vi tog oss dit och wow herregud vad fint de hade inne i restaurangen för på utsidan såg det rätt skabbigt ut. Fräsch, modernt och snyggga färger, möbler och oh ja allt!
Denna gången slapp jag titta på priser när jag ska beställa mat för jag tjänar ju lön varje månad så jag bara tog det jag mest ville ha och såg smaskigt ut! Härligt att kunna göra så!
Jag tog kolgrillens specialitet och Mattias tog trippelgrill nånting. Beställde grekisk öl till och vitlöksbröd till förrätt.
och så en bild på min mat! 
Herregud vad gott det var!! Absolut värt varenda krona!!
Vi blev proppmätta och nöjda så vi började promenera hemåt. När vi väl kom hem och vi kände oss rastlösa och ville inte riktigt att dagen skulle ta slut.. Vi messade lite till folk hit och dit och Bella kunde ta emot oss och et blev tre timmars skratt och prat och en massa kaffe. Myys!
Sen var jag tvungen ta oss hem för jag skulle jobba snart. Nu var vi nöjda med dagen och avslutat den bra:)
Ovch bara en sista bild på mig i hissen då jag struntade i trapporna för mina fötter var helt kaputt efter flera timmars på resande fot hAHA.

Kommentarer
Postat av: natty

gilla inlägget! :) puss!

2011-04-18 @ 20:40:18
URL: http://natty.blogg.se/
Postat av: Sofia-mamma till Vilja född med läpp och käkspalt

modclothes.com .. Dock vet jag inte om jag vågar beställa. tullavgift och sånt där. :/

2011-04-20 @ 08:01:16
URL: http://underbaravilja.blogg.se/
Postat av: Monika

Härliga sönda!! antar att ni njöt av den dagen..

Kram

2011-04-20 @ 19:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0