IdAG!

idag känne rjag mig väldigt pigg och det blev en mysig fika med Marran på BaraVara! <3 vi får se till att försöka ses ofta och gärna lika ofta som förr! jag har verkligen saknat dig!

hade på mig stegräknaren. fan vad pinsamt jag hade tottalt 1806 steg idag :Z
och man ska gå minst 10 000 steg , haha!

jaja nåväl det får bli en ändring på det med! Ändra på min livsstil.
Svar på din fråga! Jo för att Izzie är så jäkla söt att jag vill också ha en valp! så söt att jag kan strunta i din och mammas förmaningar :D

sen fick jag veta att isabella har en fralla gud vad avundsjuk jag är! jag som alltid velat ha en! :(

Världen är orättvis! När ska jag få ett eget djur?? jag vill ha något djur som strövar runt i min lägenhet och sova med mig i sängen om nätterna..¨

Älvan spottar ut gula bollar men det är bra för då får hon ut all skit i kroppen och blir kry till slut. mamma lurar i mig örtte som resulterar i att jag stiger upp halv fyra på morgonen och sprang i panik till toaletten för att tömma magen. ont gjorde det faktiskt också, mamma säger det är nyttigt, och det ska jag tro på?

det liksom brinner i baken på mig. men nog om det nu eftersom jag dricker teet med mamma några kväller i veckan nu

jag är rätt sugen på åka till London!

Lugg eller inte??

    Är riktigt sugen på skaffa lugg, likt tjejen på bilden.

Idag ska jag få besök av Martina och sen ska vi strossa runt på stan!
Igår var det jätteroligt hos hanna. hon hade en riktig fin lägenhet! roligt och se hur andra inreder sina lägenhet. Min skäms jag ltegrann över :(

Jag har inte ägnat mig så mycket tid till min lägenhet. nåväl, det får jag väl ändra på och jag ska nog börja kika på tapeter och hyllor till sovalkoven. Sen ska jag nog införskaffa leopardkakel klistermärken !

Sen tänker jag nog strunta i vad mamma och veronika tycker, jag tror jag ska tinga en av Izzies valpar om hon får chokladbruna puppies! jag har en hundvakt redan, det är min bror Niclas. han gillar småhundar och kela med.

Nu är mitt huvud arg på mig. Jag drack lite igår fast jag inte var 100 procent kry så nu förbannar mitt huvud mig :(

En rolig fråga :)

Säger Ni Älvan eller Johanna när ni pratar om mig?

Det finns vissa som tecknar mitt persontecken men säger Älvan till tecknet ist för Johanna haha! *häftigt*

det är bara roligt att folk förknippar mig ihop med mitt smeknamn mer än mitt egna namn hehe:)

berätta gärna hur ni pratar om mig hehe!

Sthlmresan!

igår hoppade jag med på sextåget mot stockholm, det blidde fika med elsa  och mia. En riktig stor bit morotskaka, mums!

Jag blev verkligen överraskad när jag såg hur fin Mia och patriks lägenhet var, perfekt planlösning och mysig inredning. det ska bli spännande och se hur dte ser ut där inne när de blivit klara med inredningen!

På kvällen mumsade jag i mig mias hemmagjorda specialitet Nachos med fyllning = skitagott!

efter det fick jag slagga på deras soffa, lika skön som min! sen vaknade jag vid halv fem fem tiden av en riktig magvärk :( Lingonvecka tydligen fyfan och jag skulle upp snart och gå på tvintervju trevligt. efter ett par timmar kunde jag äntligen somna om.

Sen fick jag bråttom på morgonen och fixa mig iordning. hittade till Ur alldeles själv *imponerat* intervjun gick bra men som vanligt kunde jag se alla fel brister på och hos mig haha! men det kommer visas på våren, håll utkik!

Imorgon skulle jag egentligen åka ned till skåne men jag blev verkligen förkyld och hade halsont. så det är bättre att jag är hemma ett par dagar till och blir ordentligt frisk. inte smitta ned Joa och henrik, familjen svensson o många fler:)

Tack Mia för att jag fick sova hos dig och jag hoppas på det blir fler gånger! Puss från Älvan

Okej då!

ni vinner! Älvan ska fortsätta som vanligt :D

blev bara så less då många bevakar mig då menar jag anonyma som bara snokar förbi.. det är inte så roligt men vad göra när jag har ett speciellt utseende vilken drar till sig massor av uppmärksamhet..

lite läskigt då jag får ibland konstiga mejl från okända som frågar saker som inte angår en eler en massa fjortisar som vill bli vän med mig, uuh orka med sånt!!

igår och idag har jag sprungit uppför trappan i trapphuset! fyfan jag dog nästan! *dålig kondition* gu vad pinsamt, jag kräktes nästan!

det ska bli roligt o träffa en tjej genom internet, kanske min nya kompis månntro?? hon och jag har i alla fall samma intressen och smak, kanske många fler andra intressen??

*det ska bli kul och lära känna dig o lära dig teckensspråk!*


Hmrpf!!?

   Funderar starkt på avsluta mitt medlemskap hos bilddagboken och lägga ned min blogg


*applåderar*    

RSS 2.0